lørdag 26. oktober 2013

Hva er riktig og hva er galt?

Det finnes utallige neglsalonger der ute. Det er ikke alltid like lett å vite hvor man skal gå. Det ikke mange vet, er at neglyrket ikke påkrever utdanning. Flertallet av salonger der ute legger negler selvlært, derfor er også resultatet deretter. Det er mye som skal gjøres før negler støpes som mange hopper over, det gjør at neglene ikke sitter.
Det er også mange som bruker produkter med MMA(skadelig). Derfor bør man tenke seg om to ganger om designeren i en salong legger negler unaturlig billig.

Her er et godt eksempel på hvordan det IKKE skal se ut. Neglene er breie på free-edge (det hvite) de er tykke og neglbåndene er såre. 

Det er ikke alltid like lett å vite hva som er rett og galt når man ikke er negltekniker. Det skulle vært et større tema rundt dette faget for det er mye galt der ute!
Det som er viktig å tenke på er at neglteknikeren er fagutlært. Dette kan du spørre om, spør gjerne om å få se diplomet.
Det du også kan tenke på når du får neglene lagt er, hvor nøye er de på forarbeidet? Neglene skal være fri for oljer, død hud på neglen skal fjernes og neglplaten skal buffes IKKE files. Blir dette gjort nøye er mye gjort! 

Har du fått lagt negler og fått lignende resultat som på bilde over?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar